Business Shoot

Sofie van Virtual Fixer

Sofie maakte eerder de website voor een klant van mij, Katrien van Find Your Voice Coaching, en wou ook graag een business shoot voor zichzelf! Ze boekte een Business shoot Pro waarbij ze foto met video combineerde.

Sofie van Virtual Fixer
Sofie van Virtual Fixer
Sofie van Virtual Fixer

Ze liet eerder al eens beelden maken voor de promo van haar zaak waarmee ze wordpress websites met Elementor bouwt. Het mocht voor Sofie al eens wat zotter, ze wou graag wat emoties uitbeelden die de aandacht grijpen. Daarnaast wou ze ook graag portretten van haarzelf. Een goede afwisseling tussen meer persoonlijke beelden en beelden voor haar (online) marketing.

Wauw, ik wist dat Lynn talent heeft maar dat is een understatement. She works magic! Foto's voor je business vertellen alles en stralen professionaliteit uit. Ik kan Lynn van Flare Frames alleen maar aanraden. Haar foto's zijn classy, mooi, pro en ze luistert naar wat je nodig hebt. Ik vond het zalig dat mijn make-up gedaan werd en hoe leuk is het dat er zowel in mijn eigen home office als in haar studio geshoot kon worden?! Je kan nadien zelf je favoriete foto's kiezen en downloaden zowel in high resolutie als in websize. Lynn is een topper!
Sofie van Virtual Fixer
Sofie van Virtual Fixer

Wil jij ook graag foto combineren met foto? Dan is een Business Shoot Pro de perfecte oplossing voor jou.

Overtuigd?
Boek een gratis kennismakingsgesprek