Aanbod

Mijn diensten

Flare Frames is een fotografie- en videoproductiehuis dat ondernemers bijstaat om een sterk merk op te bouwen aan de hand van personal branding en een duidelijke positionering.

Lynn Van Vreckem

Business Fotografie

Verhoog je (online) zichtbaarheid en straal jouw visuele identiteit uit aan de hand van business fotografie.

Meer info
Business fotografie
Wauw, wat een geweldige ervaring! Ik kon niet kiezen uit de foto's, you're a magic worker Lynn!
Sofie van Virtual Fixer
Business Videografie

Business Videografie

Vertel jouw ondernemersverhaal en zet jouw aanbod in de kijker met bewegende beelden.

Meer info

Werkwijze

01

Boek je shoot en plan je intakegesprek

Boek je shoot gemakkelijk via de website op de fotografie- of de videografiepagina. Je wordt automatisch doorverwezen naar de betalingspagina. Na betaling ontvang je een e-mail met een uitnodiging om een intakegesprek in te plannen via Calendly. Denk eraan om het intakegesprek minstens 2 weken voor de shoot in te plannen. Ter voorbereiding van ons gesprek vul je ook een formulier in met enkele vragen.

Weet je nog niet welk pakket of shoot het beste bij jou past? Boek dan hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

02

Het intakegesprek

Tijdens het intakegesprek leren we elkaar kennen en luister ik naar jouw verwachtingen van de shoot. Ik denk samen met jou na over hoe jij foto's en video's kan inzetten voor jouw zaak. Welke beelden mogen zeker niet ontbreken? Aan de hand van een moodboard plannen we je shoot en ontdekken we welke poses goed bij jou zullen passen. We bespreken ook praktische zaken: we leggen een datum en locatie vast, we bespreken de visagie, en we overlopen props en andere benodigdheden.

03

Onze shoot samen komt dichterbij

Ter voorbereiding van onze shoot, bereid ik op basis van het intakegesprek een briefing voor die ik met jou deel. Deze briefing bevat contactgevens, de uurplanning van de shootdag, het moodboard, de shotlist met foto' die we zeker niet mogen vergeten te maken, een lijst van props en ook nog enkele tips. De briefing is onze houdvast tijdens de shoot zodat we niets vergeten. In de dagen voor de shoot houden we contact en ik ben ook steeds telefonisch bereikbaar voor vragen.

04

Lights, action, camera!

De dag van onze shoot is aangebroken! Jij komt (hopelijk) uitgeslapen aan voor de fotoshoot. Indien er visagie in jouw fotoshoot inbegrepen zit, zal de visagiste eerst met jou aan de slag gaan. Zo kan je al een momentje gronden en op adem komen. Daarna is het tijd om voor mijn lens te staan. We nemen eerst wat testshots om jou op je gemak te stellen. Ik help je met poseren en communicatie is hier key! Ik ga op verschillende momenten door de alreeds gemaakte beelden zodat jij hier feedback op kan geven. Voor je het weet, is de shoot alweer gedaan en kan jij met een gerust hart naar huis.

05

Bewerking

Ik duik in mijn edit cave en bewerk jouw foto's. Na bewerking deel ik de foto's en video's met jouw via een online gallerij. Via de gallerij maak jij een selectie van je favoriete foto's. Je selecteert een aantal foto's in overeenstemming met je pakket. Wil je graag meer foto's dan voorzien was in je pakket? Geen probleem, je kan steeds foto's bijkopen. Ik werk tot slot jouw geselecteerde foto's af tot het finaal resultaat. De foto's en video's ontvang je maximum 14 dagen na onze shoot.

06

Liefde in jouw inbox 💌

The time has come! Jouw foto's en video's zijn klaar om te downloaden via de online galerij en te tonen aan de wereld! Via de galerij kan je het beeldmateriaal downloaden in verschillende formaten. Ideaal om te gebruiken voor je website, socials, advertenties, en branding. Kan je hulp gebruiken bij het inzetten van je visuals? Aarzel niet om me te contacteren. Ook op de blog vind je artikels over hoe je je beeldmateriaal kan inzetten op allerlei kanalen.

Bewerking foto voor
Voor
Bewerking foto na
Na

Mijn bewerkingsstijl

Mijn stijl wordt omschreven als licht, fris en tijdloos. Zo verkies ik ook de locaties om in te fotograferen. Hierdoor behoud ik mijn authenticiteit, maar staat dit ook in lijn met de rest van mijn portfolio en kom jij niet voor verrassingen te staan. Ik sta zeker open voor ideeën. Vertel me dit gerust tijdens ons kennismakingsgesprek.

Tijdens een shoot neem ik mijn tijd en doe ik er alles aan om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Ik bewaar zelf de kalmte tijdens een shoot en met een vleugje humor help ik anderen ontspannen voor de camera. Daarnaast geef ik jou tips rond poseren en denk ik steeds met jou mee over de beelden.

Ik kies er bewust voor om de echte jou te laten zien. Het wegwerken van dubbele kinnen, buikjes of andere mooie eigenschappen past niet bij mijn visie. Wat ik wel doe: de huid wat verzachten en lichte onvolmaaktheden (bv. puistjes) wegwerken.

Ga naar het portfolio

Veelgestelde vragen

Een fotoshoot met mij loopt heel ongedwongen en vlot. Ik zorg steeds dat jij op je gemak voor de camera staat en als je het even niet meer weet, help ik jou met poses. Door de uitgebreide intake en voorbereiding vooraf, hoef jij enkel uitgeslapen en enthousiast op te dagen!

Dit is afhankelijk van de shoot die je boekt. Neem hiervoor een kijkje op deze pagina voor fotografie en deze pagina voor videografie

Ik ga steeds samen met jou naar een geschikte locatie. Ik heb hiervoor reeds een database voor uitgebouwd met locaties over heel België & Nederland.

Mijn foto’s en video’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Een tagje of vermelding (als in: foto - @flareframes) op je socials wordt geapprecieerd. Op je website kan je in je footer vermelden: foto’s door Lynn Van Vreckem en een link naar www.flareframes.com

De foto’s ontvang je maximum 14 dagen na onze shoot. Ik kan natuurlijk alleen maar jouw beelden binnen deze termijn opleveren als jij tijdig jouw gekozen foto’s voor afwerking indient.

Dat kan zeker! Bij het afrekenen kan je dit in de checkout pagina aanduiden.

Stuur gerust een mailtje naar lynn@flareframes.com en ik help je zo snel mogelijk verder.