Over

Over Lynn

Jouw droom in beeld brengen is mijn missie.

Ik ben

Hello beautiful!

Ik ben Lynn, de founder van Flare Frames. In 2020 startte ik mijn onderneming in bijberoep. Snel bleven de aanvragen binnenstromen en sinds 2022 ben ik fulltime professioneel fotograaf!

Of ik daarom altijd droomde om fotografe te worden? Absoluut niet. Tot 4 jaar geleden dacht ik dat er geen artistiek bot in mijn lichaam zat. Ik was wel altijd heel into make-up en had hier zelfs een blog over. Zo startte ik op heel amateuristisch niveau met productfotografie.

Na een wervelwind van gebeurtenissen in 2019 besloot ik mijn leven om te gooien. Ik verhuisde naar Antwerpen en ging fotografie studeren en keek nooit meer terug. Vandaag help ik ondernemers hun Powerhouse Energy te omarmen en hun missie in beeld te brengen, door fotografie of videografie.

Lynn Van Vreckem van Flare Frames

Passion is energy. Feel the power that comes from focusing on what excites you.

- Oprah Winfrey

Lynn Van Vreckem
Lynn Van Vreckem van Flare Frames

Portretten voor authentieke vrouwen

Je kijkt regelmatig naar de foto's en feeds van andere vrouwelijke leiders. Je wilt graag jouw eigen vibe uitstralen en de klanten aantrekken die bij jou passen. Maar... zucht. Je komt er niet toe. Dat komt door allerlei redenen. Tijdsdruk, andere prioriteiten, investeringen en overwhelm.

Ik geloof erin dat jij heel goed weet wat je moet doen om je zichtbaarheid te vergroten. Je hebt immers als ondernemer niet voor niets doelen behaald die je eerst niet voor mogelijk zag. Maar iets houd je tegen. Investeren in je zaak, dat blijft iets eng. Laat staan dat je daarvoor ook nog voor een camera moet staan bij een wildvreemde. Well, allow me to introduce myself!

Als ik niet fotografeer, vind je mij ...

  • Al knuffelend met mijn kat Elmo & mijn vriend Koen
  • Dansend op beats van Beyoncé, Lizzo & Dua Lipa.
  • On a streaming binge van Stranger Things, Sex & The City of Friends.
  • Sipping on a matcha, ginger ale of kombucha.
  • Reizend naar de volgende bestemming op mijn bucket list.

Wil je meer weten over mij?

Volg me dan op Instagram.

@flareframes