24 juli 2024

Mijn liefde voor de beauty sector als branding fotograaf

Wie droomt er niet van een fotograaf die precies begrijpt waar jij als beauty expert mee bezig bent? Geen eindeloze uitleg over je behandelingen, maar beelden die jouw zaak perfect weergeven, met aandacht voor elk detail. Klinkt als een droom, toch?

Lucky for you, kent de beauty industrie geen geheimen voor mij.

Ik heb jarenlang gestreden tegen hardnekkige acné en groeide op tussen make-up borstels en YouTube-video's, allemaal om mijn acne grotendeels te verbergen. Wat begon als een obsessie, veranderde zelfs in een blog in mijn vroege tienerjaren. 🤭

Life Looks Lynn

Maar naarmate ik volwassen werd en nog steeds worstelde met acné, ging mijn zoektocht naar oplossingen verder dan het verbergen. Ik richtte me op de juiste skincare, zowel in behandelingen als producten. Ik begon te investeren in hoogwaardige skincare en tot op vandaag doe ik om de 6 weken nog een Hydrafacial™.

Before & After

Mijn eigen zoektocht naar een gezondere huid heeft me de taal van beauty experts geleerd! En dat maakt mijn job net wat gemakkelijker. Want zo leg ik meteen de essentie van jouw instituut moeiteloos vast op beeld.

Interesse in een shoot? Boek een kennismakingsgesprek en let's chat.