Business Shoot

Ilse van Beautyshack

Ilse won in augustus 2022 voor mijn birthday giveaway een business shoot. Een geweldig cadeau, want ze liet nog nooit eerder professionele foto’s van haar zaak maken. Ilse is eigenares van Beauty Shack, een gezellig houten chalet zoals de naam al weggeeft. In haar salon ontvangt ze je graag voor deugddoende gelaatsverzorgingen en ontspannende massages, voetverzorging, manicures en ontharingen. Ze wou dus graag foto’s van deze behandelingen.

Ilse van Beautyshack
Ilse van Beautyshack
Ilse van Beautyshack

Bovendien is Ilse een grote dierenvriend. Een paar portretten met haar hond konden dus ook niet ontbreken! Ze trekt deze lijn ook in haar salon door want ieder product is volledig natuurlijk en gegarandeerd dierproefvrij. De meeste producten zijn zelfs vegan en biologisch.

De business fotoshoot is een echte aanrader voor de ondernemer. Lynn gaat heel onderbouwd te werk, met een online gesprek en een een uitgebreide vragenlijst vooraf, waarin je al je wensen kenbaar kan maken. De fotoshoot zelf verloopt heel relax doordat Lynn je echt op je gemak stelt. Zij was helemaal mee met de sfeer die ik met mijn salon wilde uitstralen, en haar prachtige foto’s vertalen dat! Bedankt Lynn!
Ilse van Beautyshack
Ilse van Beautyshack
Ilse van Beautyshack
Overtuigd?
Boek een gratis kennismakingsgesprek