Business Shoot

Magali van By Mags

Als business fotograaf heb ik met veel verschillende ondernemers mogen werken. Van coaches tot bedrijven die hun producten willen promoten, ik heb zo'n beetje alles gezien. Maar zoals je misschien al weet… mijn hart heeft toch een speciaal plekje voor de beauty branche! Begin 2022 had ik een hele leuke shoot: ik mocht Magali van By Mags haar salon in beeld brengen.

Magali van By Mags
Magali van By Mags
Magali van By Mags

Magali is nagelstyliste en doet daarnaast in haar salon wimperlifts, suikerontharingen en make-up. Ik mocht al deze leuke behandelingen in beeld brengen! Magali is tevens ook mijn vaste MUA voor mijn fotoshoots. Ze post regelmatig leuke nail inspo en reels over de beauty industry. Zeker het volgen op Instagram waard!

Een jaar geleden stond ik voor het eerst voor de lens van Lynn. Lynn heeft er voor gezorgd dat ik mij VEEEEL comfortabeler voel voor de lens van haar camera met al mijn onzekerheden. Ik had voor die eerste shoot de grootste stress ever. Wat zou ik met mijn mini salon nu foto’s LATEN maken? Ondertussen heb ik door dat de juiste foto’s en branding mijn zaak niet alleen enorm hebben vooruit geholpen, maar ook dat het gewoon mijn leven zoveel gemakkelijker maakt. Mijn Instagram pagina en website zijn zoveel mooier. Dus! Twijfel jij om samen te werken met een fotograaf? Gewoon doen! Maar kies voor iemand die je onzekerheden begrijpt en je confident laat voelen. Voor mij is hier maar 1 adres: bij Lynn.
Magali van By Mags
Magali van By Mags
Magali van By Mags

Wil jij ook graag nu écht eens werken maken van jouw branding maar is een volledige business shoot geen prioriteit? Dan zijn de Flare Lite Mini Sessies ideaal voor jou. Zet je hier op de wachtlijst

Nu is het jouw beurt!
Boek een gratis kennismakingsgesprek