Business Shoot

Céline De Roeck

Ik leerde Céline kennen op een fotografieopdracht voor een Business Coach waar zij toen aanwezig was als deelnemer. We bleven in contact tot ik van Céline een berichtje kreeg met de vraag wanneer ik een business shoot dag zou organiseren. Doordat Céline me net dat extra pushke gaf, maakte ik de beleving van Celebrate Yourself concreet. Merci Céline daarvoor! Céline was op zoek naar frisse foto's voor haar branding: in een mooie, redelijk rustige omgeving met props als laptop, gsm, notitieboekje, ... Ze wou vooral nieuwe foto's die ze kon gebruiken voor haar Instagram posts. Naast vrolijke foto’s wou ze ook graag eens wat serieuzere foto’s voor de meer serieuze posts die ze tegenwoordig deelt.

Céline De Roeck
Céline De Roeck
Céline De Roeck

Voor haar fotoshoot reisde Céline af van Cambridge naar hartje Antwerpen want voor wie het niet weet: Céline woont voltijds in de UK met haar vriend. Het was dus super leuk dat ze een gaatje in haar agenda vond om de shootdag bij te wonen!

Ik was mijn vorige foto’s beu gezien die ik al twee jaar aan een stuk aan het hergebruiken was. Ze pasten niet meer bij mijn brand. Het was er 'nog niet van gekomen' om een shoot te boeken. Ik vond het ook moeilijk omdat er soms heel veel opties lijken te zijn. De mogelijkheid om op korte termijn nieuwe foto's te hebben die ook kwalitatief zijn. Ik had géén goesting om maandenlang te wachten op een afspraak, achter een locatie te zoeken, visagiste te vinden, fotograaf te boeken,... Het mocht snel gaan!. Ik had veel last van perfectionisme, dus of het allemaal wel goed genoeg ging zijn. Of het goed genoeg zou passen bij mij, bij mijn bedrijf,.. Ik vond vooral de all-in formule bij Lynn heel interessant: feit dat ze een mooie locatie heeft, goede fotograaf is, een make up artist regelt enzovoort. Stukje taart was ook plezant natuurlijk. Resultaat: Ik had eindelijk beelden waar ik mij zelfzeker bij voelde, en die ik met plezier wilde delen. Ik krijg ook vaak complimenten op mijn foto's. En ik vind dat ze uiteindelijk mega goed bij mijn branding passen! 't Is opnieuw een mooi geheel. Alles was heel duidelijk geregeld en ik had amper vragen. Als er eens iets was waar ik minder zeker over was, werd dat snel en duidelijk door jou gecommuniceerd. Ik vond de ready to shoot gids ook heel fijn om te hebben. Tijdens de shoot voelde ik mij snel op mijn gemak. Nadien is 't ook heel fijn dat je uit de galerij zelf je selectie mag maken. Als je op zoek bent naar een goede, praktische en snelle oplossing om mooie nieuwe foto's te hebben voor je bedrijf, dan moet je bij Lynn haar Shoot Days zijn
Céline De Roeck
Céline De Roeck
Céline De Roeck
Overtuigd?
Boek een gratis kennismakingsgesprek