Business Shoot

Sil van Healthy Hair Boss

Sil is een echte krak in haar vak. Ze creëert steeds de mooiste visuals en blijft groeien in de ondernemerswereld. Sil stond al vaker voor mijn camera want moest je het nog niet weten: Sil is mijn bestie. We woonden zelfs 2 jaar samen in Antwerpen toen ik aan mijn gekke ondernemersreis begon!

Sil van Healthy Hair Boss
Sil van Healthy Hair Boss
Sil van Healthy Hair Boss

Voor gezonde haarzorg is Healthy Hair Boss jouw go-to adres: je kan op je eigen tempo Sil haar cursus doornemen of je laten begeleiden door 1-op-1 coaching. Voor de beelden van haar website en social media schakelde Sil mijn professionele hulp in. Naast de cursus en coaching van Healthy Hair Boss, kan je de 100% natuurlijke producten aankopen die zij samen met Marion Maakt uitbracht. Voor de lancering van deze producten verzorgde ik trouwens de persfoto’s.

Door Lynn heb ik geweldige beelden die ik kan gebruiken op mijn website, social media, maar ook andere kanalen. Zo zijn we al eens in de pers verschenen! Lynn geeft ideale directies & laat je meteen comfortabel voelen voor de camera. Top plaatjes gegarandeerd. De daglichtstudio was ook meteen een schot in de roos, mooie locatie, veel licht en leuke decoratie. Ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Nogmaals bedankt Lynn voor de mooie foto's!
Sil van Healthy Hair Boss
Sil van Healthy Hair Boss
Sil van Healthy Hair Boss

Wil jij ook graag nu écht eens werken maken van jouw branding? Dan is een business shoot de perfecte oplossing voor jou.

Overtuigd?
Boek een gratis kennismakingsgesprek